Bericht voor familieleden/bewoners van onze autonome assistentiewoningen !!

Dit bericht is bestemd voor de familieleden/bewoners van de ‘Groeperingen van assistentiewoningen’ Coosterveld Alken, Steinvert Stevoort, Juniperus Hasselt en Sint Jozef Tongeren.

Wij ontvingen van het Agentschap ‘Zorg en Gezondheid’ het goede nieuws dat de bewoners van bovenvermelde assistentiewoningen gevaccineerd kunnen worden. Vandaag kennen wij de juiste datum nog niet, enkel de week waarin één en ander zal gebeuren.

  • Sint Jozef (75 bewoners) –   week van 22/02 tem 27/02.
  • Juniperus (33 bewoners) – week van 01/03 tem 07/03.
  • Coosterveld en Steinvert (34 bewoners) – week van 08/03 tem 13/03

De vaccinaties worden uitgevoerd door de verpleegkundige teams van onze woonzorgcentra onder medische supervisie van de coördinerende arts Dr. Peeters.

Uit een rondvraag is gebleken dat, behoudens een tweetal bewoners, iedereen zich laat vaccineren. Wij zullen nu de betrokken huisartsen consulteren om na te gaan of er medische omstandigheden zijn waarmede – op het ogenblik van de vaccinatie- rekening moet gehouden worden. Wij zullen u, vanaf het ogenblik dat het Agentschap ons de definitieve datum kenbaar heeft gemaakt, direct informeren. Die dag moet ieder zich op de vermelde dag/uur ter beschikking houden. Het tweede vaccin is 21 dagen later gepland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s