Alles over familiebezoeken !!

2020-05-18T17:28:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Eindelijk

In onze vorige nieuwsblog werd u reeds op de hoogte gebracht over de mogelijkheid tot familiebezoeken die wij per campus zouden organiseren vanaf 18 mei. Aangezien de infrastructurele voorwaarden anders zijn is er per campus een specifieke regeling uitgewerkt. U wordt telefonisch gecontacteerd. Raadpleeg hier de regeling van de betrokken campus:

Graag delen wij u mede dat alle noodzakelijke hygiënische en voorzorgsmaatregelen zijn getroffen zodat het bezoek op een veilige wijze kan verlopen.

Mogen wij u uitdrukkelijk vragen om EXACT op het afgesproken uur aanwezig te zijn dat met u telefonisch is afgesproken. Wij brengen immers de bewoners naar de voorziene collectieve ruimten en willen zoveel mogelijk onnodige transporten/wachten voorkomen. Wij stellen immers onze medewerkers vrij voor deze logistieke transporten.

Wij willen u wel vragen een “verklaring op eer’ te willen ondertekenen waarin u aangeeft de voorbije 14 dagen geen Covid symptomen te hebben vertoond (of positieve besmet te zijn geweest). Gelieve dit document ondertekend mee te willen brengen.

U dient zelf (eventueel een stoffen) mondmasker mee te brengen.

Wij wensen u namens het team een (langverwacht) aangenaam bezoekmoment.

Een gedachte over “Alles over familiebezoeken !!

  1. Alvast bedankt voor het wekelijks bezoekuur. Doch, ik hoop dat dit niet het eindpunt zal zijn. Ik hoop dat we spoedig de mogelijkheid krijgen om een wandeling in open lucht te kunnen maken met onze tante die nog zeer mobiel is en nog graag een stapje in de wereld zet. Alvast bedankt voor de volgende stap. Ik weet dat ik dan hiervoor zelf een bepaalde levensstijl moet aanhouden, en dat heb ik er voor over.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s