Lancering beeldbellen

Wij hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om een systeem van beeldbellen op punt te stellen. Er was niet enkel de zorg voor een goede technologische aanpak (iedereen gebruikt immers andere systemen: whats app, messenger, teams, …) maar er moeten ook personeelsleden worden vrijgesteld om het beeldbellen te begeleiden. Dit is hoegenaamd geen evidentie op een ogenblik dat de druk op de afdelingen erg groot is en wij ook geconfronteerd worden met stijgende ziekte-uitval. Er werden 10 tablets aangekocht en 3 speciale telefoontoestellen. Een deel is heden toegekomen zodat wij vanaf volgende week DINSDAG het beeldbellen kunnen lanceren. Lees eerst onze handleiding na, geef vervolgens aan via welk platform u wil communiceren en boek tenslotte een moment in. Mogen wij u uitdrukkelijk vragen om slechts 1 contactmoment per week in te boeken (voor alle familieleden samen van één bewoner). We zien vandaag dat er meerdere momenten zijn ingeboekt door verschillende kinderen op één week. Dit is niet de bedoeling: iedereen moet de kans krijgen. Dank voor uw begrip !!

Via welk platform kunnen wij u bereiken (messenger-facebook, what’s app, whereby). Vul het formulierbestand in via de scan of hyperlink.

Gebruik de scan code

undefinedklik op icoon voor hyperlink

Reserveer het moment van het beeldbellen via de bookingstool

Om iedereen de kans te geven zijn familielid te contacteren werd ook een boekingsmodule uitgebouwd. Het contactmoment -dat doorgaat in de individuele kamer – kan maximaal 10 minuten duren en moet dus gereserveerd worden. Mocht de vraag erg groot zijn dan zullen wij het aantal contactmomenten vergroten. Onze medewerkers gaan van ‘kamer tot kamer’ waardoor er (tijd)slots zijn ingebouwd. Hieronder kan u de bookingsmodule aanklikken. U dient eerst de campus aan te geven en vervolgens naar de agenda te gaan. De donker grijs aangegeven data kunnen geselecteerd worden – rechts zit u de beschikbare uren (van 13.30 tot 16 uur en wel op maandag, dinsdag en vrijdag). Mogen wij u vragen geen ‘reserveringen’ te annuleren – dit belast het systeem! (wij zien dit nu regelmatig gebeuren).

Klik op icoon voor hyperlink

Een gedachte over “Lancering beeldbellen

  1. Super initiatief! We kijken er naar uit om elkaar even te zien.
    Veronderstel dat jullie ons het belmoment gaan meedelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s