Monitoring van onze bewoners

De klinische symptomen van het Coronavirus zijn gekend: koorts en hoest, moeheid, spierpijn, kortademigheid, keelpijn en hoofdpijn. Dagelijks wordt er bij onze bewoners actief toezicht gehouden op de symptomen, o.a. koorts en respiratoire klachten. Dit laat toe om tijdig de nodige voorzorgsmaatregelen op te starten of aan te passen, zoals onder andere “isolatie op kamerniveau” van de bewoner. Eén en ander gebeurt in samenspraak met de behandelende arts maar ook in nauw overleg en afstemming met de coördinerende geneesheer van onze woonzorgcentra (Dr. Peeters).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s