Welke aanpassingen zijn er in het dagelijkse leven van onze bewoners?

De impact van de Corona maatregelen zijn ingrijpend voor onze bewoners. Er is niet alleen de bezoekersstop (van familieleden, vrijwilligers, …) maar het collectieve leven is, buiten de maaltijdmomenten, sterk verminderd. Zo zijn alle gemeenschappelijke activiteiten stopgezet (animatie, pastoraal, ergo- en muziektherapie, …). Enkel de individuele behandelingen van kinesitherapie blijven behouden.

Om verveling te voorkomen krijgen onze bewoners wel een aanbod in kleine groepjes. Wij kunnen dit aanbod in aanzienlijke mate versterken omdat meerdere medewerkers, die voorheen het collectieve aanbod verzorgden, nu zijn vrijgekomen voor dit aanbod.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s